Onlangs mocht ik het boek ‘Vegan’  van Sue Quinn reviewen.
Op het blog van mijn bestie Hare Maristeit kan je het volledige review lezen.

Ik ben dol op kookboeken, maar ik ben wel erg kritisch. Het boek moet vernieuwend zijn en iets toevoegen aan mijn kookboeken repertoire. Het moet mij iets nieuws kunnen leren.Ik ben geen veganist maar wel een vegan-enthousiast en dus heel benieuwd naar dit boek.

Binnenkort zal ik een paar recepten uitlichten op mijn blog. Zoals deze ontbijtkoekjes met kokos banaan.

 

ontbijtkoekjes met kokos en banaan

Ontzettend eenvoudig maar zoooooo lekker!

Het boek bevat eenvoudige recepten waarin je vlees of zuivel absoluut niet mist. Daarnaast is er een hoofdstuk met recepten om bijvoorbeeld je eigen zuivelvrije melk, room of yoghurt te maken.

Door de diversiteit van de recepten en de tips is het een boek dat eigenlijk iedereen in zijn kast zou moeten hebben staan. Dus zoek je nog een leuk cadeau deze feestdagen dan kan ik je dit boek van harte aanbevelen!

vegan coverTitel: Vegan
Auteur: Sue Quinn
Aantal pagina’s: 256
Uitgever: Good Cook
Prijs: € 24,95

 

 

 

 

 

 


Winactie!

Ik mag van Good Cook Publishing TWEE exemplaren van dit prachtige boek weggeven! Er zijn drie verschillende manieren om mee te doen aan deze winactie:

1) Volg t @HappyVeggieSaar op Twitter en stuur een tweet naar mij om te laten weten dat je graag kans wilt maken op het boek.

2) Like Happy Veggie Family op Facebook en laat een berichtje achter OP de pagina ( géén privébericht!) om te laten weten dat je meedoet aan de winactie.

3) Volg Happy Veggie Family op Bloglovin.

Tot slot: laat in een comment op mijn review op hare maristeit weten hoe je hebt meegedaan aan deze winactie. De winnaars worden op vrijdag 5 december geloot en krijgen een reactie van mij op hun comments EN een mailtje in zijn/haar inbox. Zorg er dus voor dat je jouw juiste email adres gebruikt bij het achterlaten van je reactie, deze wordt uiteraard NIET gepubliceerd.

Groetjes, Sarah!

Blog: Happy Veggie Family
Twitter: @HappyVeggieSaar
Facebook: Happy Veggie Family
Pinterest: VeggieFamily
Bloglovin:
Happy Veggie Family