Over mij
Sarah (34) geboren in Haarlem.
Woont met volkje net buiten Haarlem.
Passie voor patisserie, koken en lekker eten.
Vegan voor de dieren en dol op gadgets.
Ik werd onlangs gevraagd hoe ik mijzelf zou kunnen omschrijven.
Ik ben helaas geen schrijver, dus mooie vloeiende teksten kom je bij mij niet tegen. Ik hou van beknopt, to-the-point. Wat je ziet is wat je krijgt.
Daarnaast ben ik van de goed georganiseerde en geplande chaos. Ik maak lijstjes, heel veel lijstjes. Digitaal, in the cloud, op m’n smartphone en dan lekker afvinken.
Eten vind ik heerlijk, koken vind ik het allerleukste wat er is. In patisserie kan ik mijn creativiteit, precisie en planning combineren met lekkere dingen en het verrassen van anderen. Ik hou er van om anderen te vertroetelen.
Ik geloof in, ‘Verander de wereld begin bij jezelf’ . Na bijna 20 jaar vega nu fulltime vegan. Om mij het beste te omschrijven heb ik het volgende recept voor jullie bedacht:
Sarah’s Vegan Chocolate Cherry Cupcakes
24 oktober 2017 at 08:22
Beste ,
Graag neem ik contact met je op naar aanleiding van het verschijnen van ons nieuwe vegetarische tijdschrift, VegaFriendly, een gratis verkrijgbare publicatie ter promotie van onze vegetarische en veganistische kookboeken. De eerste editie is afgelopen week verschenen in een oplage van 25.000 stuks. Het grootste gedeelte hiervan zal worden aangeboden in diverse boekhandels. Een andere gedeelte wordt verspreid onder horecagelegenheden, culinaire speciaalzaken en een aantal groothandels.
Op dit moment ben ik druk bezig om het magazine onder de aandacht van een brede doelgroep te brengen. Denk hierbij naast veganisten en vegetariërs ook aan flexitariërs, gezinnen die een “meatless Monday” hebben of duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. De toon van het magazine is – de titel zegt het al – vriendelijk, de gerechten zeer divers en niet te hoogdrempelig. Daarmee zijn ze een goede afspiegeling van onze kookboeken. Bovendien proberen wij door onze inclusive benadering te bewijzen dat smakelijk en creatief vegetarisch koken geen “rocket science” is, maar in principe voor iedereen toegankelijk is: voor kinderen, jongeren, mannen en vrouwen. En eigenlijk dus voor iedereen die wel wat vegetarische inspiratie kan gebruiken!
Online exposure is natuurlijk onmisbaar in het onder de aandacht brengen van ons magazine bij de doelgroep. Wij zouden het daarom heel fijn vinden als jij een review over VegaFriendly zou willen schrijven op je blog! Te denken valt uiteraard ook aan een interview met een van onze medewerkers of auteurs.
Mocht je hierin geïnteresseerd zijn stuur ik je graag een exemplaar van VegaFriendly toe! Daarvoor heb ik uiteraard nog wel eerst je adresgegevens nodig.
VegaFriendly is overigens ook online te bekijken via onderstaande link:
https://issuu.com/melema/docs/666xxx_vegafriendly_def_-_online
Ik verneem graag van je!
Groet Karakter Uitgevers,
30 december 2017 at 16:54
Goedendag,
Is het mogelijk om de VegaFriendly magazine per post te ontvangen?
Groetjes,
Nathalie